Skrivande

Tips till er som skriver!

Jag har lagt till en ny sida här på bloggen med mina samlade skriverfarenheter. Tycker ni att jag har missat någon fråga får ni hemskt gärna ställa den till mig, antingen i kommentarerna nedan eller på min mail; info [at] christinljungqvist [punkt] se.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *