Fågelbarn,  Författarskap,  Intervjuer & recensioner,  Kaninhjärta

0 och 100

Man får inte ha svaga nerver om man planerar, på allvar, att bli författare. Man får inte ha dåligt tålamod heller, men det har jag, och jag lyckades ändå. Men just nerverna, för herregud, här går jag och vardagsgnäller på småpotatis ena dagen, och får fyra intervjuförfrågningar den andra, som idag. Det växlar mellan 0 och 100 på några små sekunder, och plötsligt, utan att jag riktigt hängt med i svängarna, har jag köpt ett par nya skor jag egentligen inte har råd med mitt i min stora glädjeyra (ja, Helena, jag föll pladask …)
Så tänker jag, äsch, det är ju bara pengar.
Och jösses, så snygg jag blev. Häpp!

Dagens recension hittad på bloggen Vårt röda rum, jag tackar och niger!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *