Skrivande

Bloggfestival

Tänk, om alla vi som bloggar om skrivande och böcker från olika perspektiv skulle få oss en egen festival? Som ett slags mässa, fast ett mindre omfång, och glammigare, som en privat middag och mer inställt på mingel och snittar och bubbel. Band knyts, och ensamheter bryts av, och det blir en verklig gemenskap av oss alla. Och varenda en av oss MÅSTE komma, för ANNARS …

Vem som skulle bekosta det är en annan femma.
Men jag ryser av bara tanken.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

4 kommentarer

 • Nina

  Är SÅ på!

  Funderar också på om om det inte borde startas upp en "salong" i götet. Salong = skrivande människor som ses lite då och då, pratar skrivande och myser.

  PS. Frågade efter din bok igår på SF-bokhandeln . DE vet inte sitt eget bästa (check my blog).

  Tata!

 • Christin

  Det var ingen dum idé, skrivsalong … kanske ska fila på idén? 🙂

  Nu ska jag in och läsa ditt inlägg, spännande! Haha…

 • cyndi

  Åååh, festival!
  Finns det plats för en översättare.
  Som använder slut på alla ord på jobbet och inte orkar skriva nån blogg… 😉
  Knytkalas…?
  Det kanske är otrendigt.
  Det är jag med.

  Jag kan ta med musik och oliver och läsa något högt på norska 🙂

 • Nina

  Idén är rätt av snodd från Johanna Lindbäck. Men hennes salong verkar funka bara för där ger alla fyra ut böcker i dagsläget.

  Efter att jag var på skrivarkurs med Johanna och Lisa Bjärbo för ett par veckor sedan startade de kursdeltagarna som bodde i Stockholm upp en salong.

  Vore kul med något liknande i Götet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *