Läsare

Christin Ljungqvist på FB!

Nu har jag fått till det här med ett offentligt FB-konto, och det var inte särskilt svårt. Det var mest ett tveeek, FB och twitter är lite småångest för mig, och jag håller gärna och envist fast vid min blogg, min fina, fina blogg, liksom de gamla, goda lunarstorms-sidorna, och samtidigt ett slags dagboksformat. Fina grejer, bloggandet är den optimala kanalen!

(Jo! Jo!)

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

En kommentar

  • Lovable

    Duktigt! Jag gillar inte twitter, tycker att det känns som författare som endast twittrar inte har tid med att skriva lite längre meningar och slänga in ett foto då och då. Följer fortsatt din blogg som uppfyller alla mina önskningar! Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *