Kaninhjärta

Dagens bok

Halleluja! En recension! Och ett finfint citat ur densamma:

”Jag [gillar] Ljungqvists lite drömska stil, som hon sammanbinder med det konkreta. Språket är lättläst och hon kan berättandets konst. Kaninhjärta är hennes debutbok och med mina mediala förmågor, spår jag framgång i hennes författarskap.”

Så har jag precis varit hos frisören (kl. 9 hade jag tid!), duktiga Malin som alltid lockar mitt hår så fint! Och nu ska jag till Kungsbacka och möta upp mor. Idag ska vi leta bolero till bröllopet, och mycket annat. En ärendedag!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

  • Lovable

    Grattis vännen! Och du, vad vacker du är i lockigt hår! Romance on a high level. Madre mia! 🙂 Hoppas ni hittar en fin bolero också! Kramar Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *