Fågelbarn,  Författarskap,  Intervjuer & recensioner,  Kaninhjärta

Recension, intervju, och kanske nya skor?

This just in:

de fina tjejorna på Unga böcker har intervjuat mig! Ni kan läsa här.

ny fin recension av Frida, Påhittade nöjen!

engagerat omnämnande av Lena Kjersén Edman på bokcirklar.se

Sedan detta med skor. Jag har ju egentligen inte råd att köpa skor hit och dit, men dessa blev jag förtjust i. De har mina färger. Så vad gör jag? Köper, eller nöjer mig med att titta lite sådär på håll?

Skor - Bronx: BX 275 | Parbild

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *