Fågelbarn

Röd dag

Jag skrev just ett mer utmanande kapitel, och det gick bra. Därför har jag gjort mig förtjänt av lite datorspel. Nästa kapitel är i nivå med detta, ”för kapitlet jag skriver nu är mycket viktigt, och mycket krävande. Jag stiftar
bekantskap med en karaktär som kommer avgöra precis hur läsaren ska uppfatta
hela bok två, allt hänger på detta nu, detta känslomässigt betungande
personporträtt …”, och det kommer ta all min energi att skriva, för så jävligt är det, det som kommer att hända.

Usch. VARIFRÅN kommer allt MÖRKER? :O jag är ju en ljus och glad varelse!

Vi lättar upp med det här:

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *