Fågelbarn

Vart tog jag vägen?

Göteborg, 21 grader i skuggan, grönt. Stadsfåglarna för ett jävla liv och bok två drar hårdare än allt annat, men jag har bestämt mig för en glass med Kristoffer på vårt lilla berg, med utsikt över hamninloppet, för att njuta någonting alls av den plötsliga, och tillfälliga sommaren.

Sedan, ikväll, när solen går ner.

Nu ska jag skriva vidare. Jag hoppas ni har en god valborg!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *