Författare till böckerna KaninhjÀrta, FÄgelbarn, RÀvsÄng och Vita Tigern, samtliga pÄ förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt tvÄ stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlÀrare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och tvÄ katter, bygger hus i FjÀrÄs som berÀknas stÄ klart hösten 2019.

4 kommentarer

 • Edgrenskan

  Hej Christin, Gnesta bibliotek Àr mitt bibliotek. Det Àr dÀr jag oftast gör research till mina blivande böcker, funderar, skriver mm.
  VÀrldens bÀsta bibliotekarie jobbar dÀr Hanna Ahlström och i höst kommer jag att hÄlla i en skrivarcirkel för ungdomar med tema skrÀck/fantasy o sci-fi!!!
  Vad kul att din bok finns dĂ€r nu, dĂ„ gĂ€ller det att rusa….

 • Christin

  Men, sĂ„ roligt! 🙂 dĂ€r ser man!
  Ja, rusa nu dit och kapa det dÀr exet, sÄ du fÄr lÀst! Hoppas det kan bli inspiration till skrivarcirkeln, det lÄter ju hur trevligt som helst!

 • Edgrenskan

  Jag rusar pÄ mÄndag, jag lovar!
  HĂ€r skrivs det för fulla muggar och jag invĂ€ntar svar kring ett annat manus…ack, vad denna vĂ€ntan kan kĂ€nnas lĂ„ng ibland.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *