Kaninhjärta

Jag gjorde det

Jag menar, se på den. Så söt (och tung!) att jag bara inte kunde låta bli. Och nu står den här, vid mina glaslyktor, och förgyller arbetsplatsen.

Kristoffer propsar på glass nu, och jag som tränat yogalates och cyklat till jobbet för att förbli en snärta! Men jag kan inte tacka nej till honom, eller ”en glass på kyrkogården” som han säger. Där är lugnt och stilla, och soligt, så nu går vi.

Mors!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *