Fågelbarn

Man vet att man är motsträvig

… när man hellre städar sitt skrivbord än skriver.
Jag tror jag är nervös. Jag går in för sista kapitlena nu. Och jag vill inte släppa taget om henne, inte än. Huuuujeda mig!

Se där! Unga Böcker firar ett år idag! Och de passar på att lotta ut ett finfint pocketbokpaket till den som motiverar en YA-bok som de vill ska bli film. Jag skulle kunna motivera Kaninhjärta, men det skulle kännas lite hybris, sådär, så jag låter bli. Alltsedan jag skrev den har den varit en film i mitt huvud, så är det med alla mina böcker, det hade ju varit fantastiskt fantastiskt att se Mary och Anne på vita duken kan jag säga. Oooh, så spökligt det hade blivit!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *