Fågelbarn,  Kaninhjärta

Snart …

… närmare bestämt fredag, kommer ett litet bildreportage läggas upp här på bloggen, designad Kajsa Sjölander, från i fredags då jag intervjuades för Kungsbacka-Nytt. Bilderna tog vi bland annat på gatan där Mary och Anne växte upp, och i hamnen, där jag växte upp.

De är hur fina som helst. Vänta, så får ni se.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

  • Christin

    Ja, jag hörde att jag skulle bli med i dagens! 🙂 roligt! Jag väntar på ett ex själv, ska bli kul att se.

    Jaså, du bor där nere? 🙂 kanske granne med mina karaktärer?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *