Fågelbarn,  Skrivande

Sommar pågår

Var god dröj. För, alltså, det är inte riktigt förenligt just nu, bloggandet och skrivandet, och somrandet. Så jag går på sommar, och jag tar skrivet med mig, och jag lämnar bloggandet här för nu. Det här är allvar, jag backar ut i grönskan, så hörs vi av om någonting skojigt händer. Annars; enjoy the silence.

Och ha en riktigt, riktigt god sommar. Jag menar;

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

3 kommentarer

  • Lovable

    Glad sommar och midsommar själv kära vän! Tack för ett toppenklipp- love, love, love Depeche Mode (även om Kent is growing on me, vilket är helt och hållet ditt fel!) Ha det nu mysigt, lugnt och somrigt och förbaskat skrivigt, så klart! 😉 Kramar Helena

  • Christin

    Ja, DM är fint det 🙂 och Kent också, lyssna nu in dig ordentligt! Haha … 🙂 detsamma till dig, hoppas din sommar blir fin, samla sommarenergi och skriv i massor! Kram kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *