Fågelbarn,  Rävsång

Utan bok

Jag är utan bok idag, och sådant, om något, fyller mig med rastlöshet. Vilket är farligt, jag brukar köpa massor av saker då, typ kaniner av cement eller väldigt dyrt schampo. Så sneglar jag på bok tre, den som är skriven till sida 33 sedan gammalt, och som behöver korrigeras för att gå i ton med de två andra, och knyter händerna, för nej, jag ska vila mellan böckerna. Det har jag bestämt. Semester.

Hm.

Vad gör ni idag?!

Jag och bok två, och den ständiga kampen om distans.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

7 kommentarer

 • Denise

  Läser Artighetsreglerna av Amor Towles och inväntar leverans med stooor lastbil (på vår lilla, lilla väg, blir spännande!) av svärföräldrarnas nya pool 🙂

 • Denise

  Joooo, pool ;P
  Invigning av någon sort räknar jag nästan med, frågan är bara när det kan tänkas bli, förhoppningen är att det blir i slutet av sommaren, är en hel del arbete som måste göras först.
  Men nu kom visst lastbilen så nu får jag skutta ut en sväng!

 • Lovable

  Här borstar jag håret inför en lunch mitt i Stockholm. Känner mig nöjd med beslutet att INTE skriva på ett tag, märker att jag behöver pausa. Men nog är det lite konstigt i alla fall. Kommer troligen att frestas av klädbutiker varför maken får gå med som chaperone! Kramar! (Och vila nu från skrivandet lite du också…)

 • Christin

  Lina: jag tror det! Ungefär som jag betraktar Kaninhjärta; ingen under 15 år bör väl läsa den, men gärna över, rentav vuxna. Bok två handlar ju om Hanna, som är arton, fyller nitton, och räknas som ung vuxen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *