Böcker,  Fågelbarn

Yogalates

Nu måste jag göra något, manuset ligger utprintat intill mig här på skrivbordet (psykande) och jag ska låta det vila nu (jajamen!), därför blir det yogalates. Efter att thaimaten (slarv?) lagt sig. Får väl gripa tag i bok nummer ett på min sommarläsningslista först:

 1. Nattens cirkus, Erin Morgenstern
 2. Jellicoe Road, Melina Marchetta
 3. Vi ses på Place de la Sorbonne, Justin Lévy
 4. En ovärdig dotter, Justin Lévy
 5. Allt är upplyst, Jonathan Safran Foer
 6. Extremt högt och otroligt nära, Jonathan Safran Foer

Häpp!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

8 kommentarer

 • Denise

  Åhhh! Provläste nattens cirkus på adlibris nu, och fastnade fullkomligt på bara de få sidorna, Den ska läsas i sommar 🙂

 • Christin

  Ja, massa boktips, eller böcker jag "borde läsa" 🙂 äsch, jag har redan hunnit beställa Jonathans böcker, men tack ändå! Och som sagt, jag är ju en kräsen läsare, jag har försökt med Jonathan Strange & Mr Norell, men det GÅR INTE :O du får tillbaka den på midsommar, haha …

 • Denise

  Nej, det är en trögläst bok, tror att jag läst ut den en gång för längesedan, men när jag skulle försöka läsa om den nyligen för att jag inte kom ihåg, gick det inte alls..

 • Christin

  Japp, jag tror Nattens cirkus blir perfekt läsning för oss båda 🙂 härlig layout på boken också, den känns magisk bara i detaljerna …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *