Intervjuer & recensioner,  Kaninhjärta

God måndag

Spektakulärt recenserar!

Sedan ska jag på urnsättningen av min morfar, och träffa en av de mest obehagliga människor jag vet om. Man kan säga att hen förstört en hel del för min familj, och att det inte är över än. Om någon nu skulle få för sig att fråga varifrån jag får all svärta och smärta till mina böcker. Där är delvis svaret. Nästa del är väl bara att leva, skulle jag tro, för som de flestas liv går mitt att göra en skaplig bok av, i sig.
Tjipp!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *