Bokmässan i Göteborg,  Fågelbarn

Schema inför bokmässan i Göteborg 2012

Nu har mitt schema i det närmaste blivit spikat, kolla in!

 • torsdag 27 september
  Vad: mingel
  Var: Gilla Böckers monter
  När: kl. 17,45
 • torsdag 27 september
  Vad: middag med förlaget
  Var: ej bestämt
  När: kl. 20
 • fredag 28 september
  Vad: samtal mellan mig och Amanda Hellberg, moderator Ada Wester
  Var: Unga Scenen
  När: kl. 17-17,20
 • lördag 29 september
  Vad: bloggträff
  Var: bloggambassadörernas rum, R3
  När: 17,30

Nervigt, kan jag säga, och roligt på samma gång. Helgen innan bokmässan gifter vi oss, dessutom, jag börjar undra om jag inte kommer gå upp i atomer av nervositet, liksom svimma, när allting händer så tätt inpå, eller så hittar jag ett sätt att inte tänka alls, att bara göra det, som i en bubbla.

Idag ska jag äntligen klippa mig(!), och senare på dagen ska jag på anställningsintervju. Jag återkommer om hur det gick med bägge.

Skrivet ligger annars på vänt, Ada formulerar första responsen som förhoppningsvis kommer redan i morgon, eller i början av nästa vecka. Det ska bli så gott att fokusera på skrivandet såhär, och särskilt den här boken, att få jobba med den och rätta till.

Läser gör jag också, det framgår inte särskilt tydligt här på bloggen då jag som sagt är kräsen, och oftast läser långsamt om jag inte har semester och kan läsa hela tiden. Extremt högt och otroligt nära av Jonathan Safran Foer, väldigt vackert språk, jag blir inspirerad.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *