Bokmässan i Göteborg

Ännu mer pepp!

Jag lägger upp mitt schema här, det finns också under Kalender.

27-30 september – Bokmässan i Göteborg

 • torsdag 27 september
  Vad: mingel
  Var: Gilla Böckers monter
  När: kl.
  17,45

 • fredag 28 september
  Vad: samtal mellan mig och Amanda Hellberg, moderator
  Ada Wester
  Var: Unga Scenen
  När: kl. 17-17,20

 • lördag 29 september
  Vad: bloggträff
  Var: bloggambassadörernas rum,
  R3
  När: 17,30

Mina egna tider då jag dyker upp:

 • torsdag kl. 15
 • fredag kl. 14
 • lördag kl. 15,30

Då kommer jag vara i Gilla Böckers monter, vid dessa klockslag cirka, om ni vill få era böcker signerade eller bara tjingsa på mig. Sedan kommer jag ströva runt en del också, men någon kommer alltid stå i montern så det är bara att fråga efter mig!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *