Bokmässan i Göteborg,  Författarskap

Avrundningen

Det börjar gå mot sitt slut för mig på bokmässan. Idag blir det att mingla i bloggambassadörernas rum och intervjuas av Sofie Nordqvist tillsammans med Lina Arvidsson runt kl. 17,30. Jag kommer dyka upp på mässan tidigare än så, runt kl. 16 tänker jag. Där lär bli massor, massor av folk idag med tanke på hur det såg ut igår, jag kommer hänga lite i vår monter, och kanske kolla in lite andra montrar också, men mest hålla mig stilla.

Innan dess ska jag och Kristoffer ta en tur upp till Gunnebo Slott och hämta det sista pysslet. Och inom kort (vi får bilderna av syster i morgon) lägger jag upp ett inlägg här på bloggen om vår fantastiska dag där. Det kommer även en väldigt rolig överraskning, beträffande vårt bröllop, inom en snar framtid. Än så länge får jag ingenting säga, men det kan nog bli jäkligt bra.

Sist men inte minst; världens finaste bokhandel (håll in ctrl + scrolla med musen för att zooma in texten, du förstorar egentligen bara själva webbfönstret)!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *