Bokmässan i Göteborg,  Fågelbarn,  Författarskap

Författare on a mission!

I dag, precis efter frukost, stolpade jag i rask takt ner till Mariaplan för en Annan Människas Räkning.

Jag skyndade mig, och jag fann! Där stod ett par trevliga behållare …

Däri fanns massor av exemplar, perfekt!

Jag tog två.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

En kommentar

  • Lovable

    Du är ju bara bäst! Förhoppningsvis kan detta hjälpa dagens blogginlägg som min huvudkaraktär har skrivit! (Snygga skor har du också!) Kramar och stort tack! Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *