Bokmässan i Göteborg

Fredag = Unga Scenen!

Kom och se mig, Amanda Hellberg och Ada Wester prata spöken i litteraturen idag som idag!

Var: Unga Scenen
När: 17,00

Jag hoppas på en lika tacksam publik. (fniss)

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

 • Becka

  Hej! Din bok Kaninhjärta är helt fantastisk! Läste en artikeln i DN idag att fler ungdomsböcker bör och börjar bli film. Filmbolagen ser gärna till att få filma ungdomsböcker då de tycker att det saknas ungdomsfilmer på vita duken. Undrar om du har haft tanke på att låta Kaninhjärta bli film?
  Ha det fint!
  Hälsning
  Becka

 • Christin

  Hej Becka, och tack! Jätteroligt att du gillar! 🙂 Jamen, absolut, jag tänkte redan från början min bok som film. Det är så jag skriver, med en "inre film" på rullning. Jag sätter rentav musik till mina manus (Kent till Kaninhjärta) bara för att höja känslan för egen del, när jag skriver. Sedan att mina böcker skulle bli film, på riktigt, det känns avlägset. Men helt klart skulle det vara en dröm!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *