Bokmässan i Göteborg

Korrigering av torsdagsschemat

Jag kommer att anlända till mässan kl. 14,45, och jag tar sikte på Modern Psykologis monter för att kolla in Jenny Jägerfeldt och Calle Brunell, och leta upp Ada i vimlet.
Sedan svängar jag förbi Gilla Böckers monter! Så vet ni.

Det ska bli väldigt roligt, detta. Jag vill bara dit! Inte sitta här och vänta. Tur är väl att jag köpt mig Guild Wars 2, så jag har något att göra på dagarna. Nästa respons på Fågelbarn kommer efter mässan och jag längtar till det, då blir jag produktiv igen.

Ses i vimlet!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *