Böcker

Krönika av Ada

… att läsa här.

Och i min stora glädje över att få upptäcka att Ada och jag är hästsystrar, bidrar jag med en egen liten goding:

I nummer 13, år 2000, av tidningen Min Häst fick jag med en liten story

… som önskat tecknad av min och Charlottes favoritillustratör, Lena Furberg. Och den rödhåriga tjejen är så klart jag. Och storyn är sann. Den sammanfattar min och Charlottes kärlek till en särskild häst, särskilt särskild för Charlotte; Fabian.

Vi blev lite ovänner, och sedan blev vi vänner igen.

Och vi spenderade våra somrar såhär, tills Fabian blev gammal, och köptes upp från ridskolan av en familj. Vilket var det finaste slut han kunde få på sitt liv. Men vi var ledsna, det var vi.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *