Utmaning från Amanda


Amanda Hellberg har en skoj utmaning på sin blogg idag, läs!

Jag tänker anta den.

Åtta fakta ni inte visste om Hanna:

 1. Hon kommer från en rik familj med djupa rötter i Vallda.
 2. Hennes tatuering höljer många saker.
 3. När hon var liten samlade hon på skräp.
 4. Hon är den röda tråden i mina böcker, min “riktiga” protagonist.
 5. Hon är väldigt modig och väldigt stark, just så som jag själv många gånger önskar att jag var.
 6. Hon är ensamt vittne till någonting som hände när hon var barn.
 7. Hon gick på Elof Lindälvs gymnasium i Kungsbacka.
 8. Hon har väldigt, väldigt känsliga händer.

Christin

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Du kanske också vill läsa:

De tio (10)!

3 kommentarer

 • Lovable
  3 september, 2012 at 11:27

  Spännande, spännande! Jag gjorde en liten lista på min otroligt hemliga karaktär också! Kul! Kram Helena

 • nillas liv på pinnen
  5 september, 2012 at 18:18

  Har snott den här lilla utmaningen!

 • Christin
  5 september, 2012 at 20:31

  Helt i sin ordning 🙂 bara att sno!

Lämna en kommentar

Denna sida uppdateras tisdagar och söndagar.

Christin Ljungqvist

Christin Ljungqvist

Jag debuterade som författare 2012 med Kaninhjärta, en skräckbok för unga vuxna. Den fick ett varmt mottagande av både läsare, bloggare och litteraturkritiker. Därefter har jag släppt ytterligare tre böcker, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Jag bor i Göteborg med min familj och jobbar som copy/contentwriter på en av stadens webbyråer.

Kontakt

Har du frågor eller vill boka mig för intervjuer, framträdanden eller annan form av medverkan?

Vinn en signerad Vita Tigern!

Tidigare inlägg

Populära inlägg

Äntligen skrivdag

9 september, 2019

Mitt 2018

30 december, 2018

Följ mig via e-post eller Bloglovin!

Follow