Bokmässan i Göteborg

Hur gick bloggminglet, då?

Det gick jättejättebra. Fasen, så gulliga ni var, tjejer! Jag var breddfylld av fniss och värme när jag traskade därifrån, stort tack för att jag och Lina fick vara med!

Jag lånar (läs: snor) lite bilder från eminenta Sofie:

Jag skrev lite spretigt, men jag tror det blev bra?
 
Nu fick vi inte med Linas jättelika signeringspenna (som jag misstog för en cykelpump), dammit! 🙂 Anna står och kliar sig i huvudet lite fundersamt …
 
Jag nämnde det till några av er innan jag gick, men om ni hade fler frågor och inte hann ställa dem får ni gärna maila mig på info at christinljungqvist punkt se
 
Hoppas nu att er söndag var fin, också! Själv stack jag till Stugan igår med Kristoffer, här kommer vi stanna i en vecka, och jäklars så bra jag redan mår …

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *