Fågelbarn,  Kaninhjärta

Hanna

Jag läser här och var att ni gillar Hanna. Somliga av er rentav favoriserar henne, och det gör mig så glad! (!!!). För hon är, och var redan från början, min sanna protagonist (1). Jag smög medvetet in henne någonstans i mitten av Kaninhjärta för att hon skulle presenteras successivt. Sedan hoppades jag innerligt att hon skulle upplevas som spännande och intressant nog att bära historien vidare.

I min fristående uppföljare till Kaninhjärta, med titeln Fågelbarn, berättar Hanna sin historia. Varifrån hon kommer. Vilka hon kommer ifrån. Stegvis söker hon upp såren hos sin egen familj. Det har varit svårt att skriva om. Inte minst för att idén är gammal. Men med Adas hjälp går det framåt. Jag hoppas på att få första redigeringsvändan av henne i slutet av året. Mer om det kan ni läsa här.

1) Protagonist = bokens eller filmens huvudperson/hjälte/antihjälte.

Visionboard för Fågelbarn

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *