Rävsång

Inspiration

… till bok tre. Grabbarna gör ju så nedrans bra musik. Jag menar:

Jag vet, jag har lagt upp den här förut. Men jag ryser när jag ser hur de går in i musiken. Och de skriver så fantastiskt vackra texter.

Touch my mouth and hold my tongue

I’ll never be your chosen one

I’ll be home, safe and tucked away

You can’t tempt me if I don’t see the dayThe pull on my flesh was just too strong

It stifled the choice and the air in my lungs

Better not to breathe than to breathe a lie

’Cause when I open my body I breathe a
lie


Rys. Då blir det helg på detta. 84 sidor (vansinnigt) långt synopsis skrevs igår till bok tre, och idag börjar jag på riktigt. För jag måste, måste skriva. Och den här boken drar i mig, som de andra. Den drar väldigt starkt.

Gott vi har det ändå, när det känns i kroppen vad man borde göra. Och det känns absolut i kroppen när man gör någonting man inte borde. På det sättet kan man egentligen aldrig gå vilse.

Stor kram till er, så hörs vi i nästa vecka!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *