Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

4 kommentarer

  • Christin

    Jaaa! 🙂 jag älskar omslagen, alla är lika tjusiga. Men mest glad är jag över mitt. Omslagsmakarna har fångat en bild inuti mig, utan att veta om det. De har en otrolig fingertoppskänsla.

    Gilla vet precis vad som är en god historia 🙂

  • Christin

    Det glömde jag ju skriva! Nej, det är inte det slutgiltiga omslaget. Det ska fortfarande putsas på och justeras. Men grunden är lagd. Ungefär såhär kommer det se ut. Jag ÄLSKAR fjädrarna. När man har en större och bättre bild ser man vilket djup det är i motivet. Några av fjädrarna är liksom närmare kameran och några ligger ner. Som efter ett slagsmål …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *