Författarskap,  Läsare

Kära läsare!

Jag fick höra att ett par kunder varit inne i butiken här på Frölunda Torg just den dag då jag inte jobbade, och ville få ett par Kaninhjärta signerade. Om ni läser detta, samt till alla er andra: jag jobbar alla dagar utom torsdag och fredag denna vecka. Alltså inklusive helgen, och julafton fram till kl. 14.

Det är julyra här och tokmycket människor, men jag har absolut tid att signera och dedikera!

Nu ska jag ut i vimlet igen …

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *