Skrivande

Den skamlösa nyfikenheten

När jag för ett par jular sedan, om inte tre (?), jobbade på Bokhandeln Laholm, lånade jag en bok ur deras bokhylla i fikarummet. Det råkade bli Den skamlösa nyfikenheten av Astrid Seeberger. Jag hann aldrig läsa ut den (men jag var väldigt nära!), men minns den som en fantastisk bok. Astrid verkar vara en oerhört klok och vacker människa, och jag blev alldeles lugn inombords av hennes ord. Så, en dag ska jag köpa den här boken. En dag ska jag läsa slut den.

Innan dess tänkte jag tipsa er om den, det vill säga, om ni inte redan har läst?

 

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *