Fågelbarn

Känslan av samhörighet

Sååå viktig. Wouldn’t you say? Jag märker att jag inte är ensam i redigeringsarbetet, att vi är fler som sitter med våra nästa böcker i detta nu. Och det är en god känsla. En riktigt mysig en. Kanske är vi ännu fler? Heja oss! (!!)

Min idébok, som också får tjäna som anteckningsyta. Jag är lite längre kommen nu. Typ sida 163.
Le computer. Försöker spara jobbet. Men nätet här nere är knaggligt.
Le writer. Och kuriosan …

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

En kommentar

 • cyndi

  Jag petar inte ens i min egen bok
  utan försöker få ordning på andras skriverier.
  Men jag känner samhörighet med er redigerande författare ändå 🙂
  Så det är därför jag pausar ibland.
  Och tittar till er.
  Känns bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *