Till er som läst Kaninhjärta:


jag har en liten surprise på gång. Som kanske inte är särskilt liten, egentligen, om ni saknar Mary och Anne, och längtar efter Hanna i kommande Fågelbarn. Däremot är det av yttersta vikt att ni har läst Kaninhjärta. Annars blir det inget bra, okej?

Here comes: 1 februari, just precis här. Skriv upp i kalendern/mobilen, och surfa in på min sajt klockan nio på morgonen. Eller när som helst efter det. Det går också bra.

Och för sjutton gubbar, sprid nu detta! Det är av absoluta vikt, så ingen som hade velat hänga med missar hela grejen. Sprid tills ni skäms, liksom, på bloggar, Facebook, Twitter. Var som helst är helt okej.

18 dagar kvar.

Christin

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Du kanske också vill läsa:

5 kommentarer

 • Andra intryck
  15 januari, 2013 at 14:20

  Spännande! Nu har jag tipsat på min blogg.

 • Christin
  15 januari, 2013 at 14:24

  Åh, hurra! 🙂 tack.

 • Hanna Lans
  15 januari, 2013 at 17:01

  Nu tipsar jag på min blogg också, så hoppas jag att jag har läst Kaninhjärta tills dess. Jag hade i alla fall tänkt det. 🙂

 • cyndi
  16 januari, 2013 at 07:58

  Hu.
  Hm.
  Hu…
  (Förmodligen den här veckans mest svårformulerade och innehållsrika bloggkommentar)

  PS. Vad spännande 🙂

 • MalinC
  16 januari, 2013 at 20:35

  Antecknat!
  Tipsar vidare…

Lämna en kommentar

Denna sida uppdateras tisdagar och söndagar.

Christin Ljungqvist

Christin Ljungqvist

Jag debuterade som författare 2012 med Kaninhjärta, en skräckbok för unga vuxna. Den fick ett varmt mottagande av både läsare, bloggare och litteraturkritiker. Därefter har jag släppt ytterligare tre böcker, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Jag bor i Göteborg med min familj och jobbar som copy/contentwriter på en av stadens webbyråer.

Kontakt

Har du frågor eller vill boka mig för intervjuer, framträdanden eller annan form av medverkan?

Vinn en signerad Vita Tigern!

Tidigare inlägg

Populära inlägg

Ny lag

24 januari, 2019

Skärmförbudet

28 februari, 2019

Följ mig via e-post eller Bloglovin!

Follow