Fågelbarn,  Kaninhjärta,  Litteraturevenemang

Roligt

… att hela 87 personer hittade hit igår för en liten spin-offläsning på Kaninhjärta! Tack, hörni!

Jag döpte novellen till 999 efter Kents förnämliga låt, och har lagt den som en stadigvarande sida i menyn. Man kan göra som en av mina läsare; printa ut den och stoppa längst bak i boken. Tyckte jag var en fin idé.

I helgen jobbar jag, och hinner inte så mycket skriv, trots att sista manusbiten av Fågelbarn ligger på mitt bord och har deadline måndag morgon. Får se hur det går med det … 🙂
Här kommer lite bilder på det fina programmet inför LitteraLund som jag fick på posten i veckan. Med dem önskar jag er trevlig helg!

Ett sådant litet, behändigt format!

Observera sponsrande förlag med snyggast logga.

Oj då …

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *