Fågelbarn,  Rävsång

Skrivpaus

Jag är urladdad. Det är det precisa ordet för läget just nu. Jag skulle inte tacka nej till en solresa, liksom. Dessutom googlar jag mig själv lite för mycket, och är ganska skraj för hur Fågelbarn ska mottas. Så jag tar mig en skrivpaus och fokuserar på bok tre, förkovrar mig, så hörs vi igen 18 mars.

Stor kram till er!

 
Så himla vacker musik. Undrar just vad det är för någon?

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

En kommentar

  • cyndi

    Visst var det den du frågade om för längesen… Kollade då men klurade inte ut vilken låt det var. Vi måste nog gå upp på själva prekestolen för att komma på det 😉 Ska du med?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *