Fågelbarn

Fågelbarn är här

Efter märklig jobbdag med bokkund som fullständigt ballade ur (skrek, drämde sin köpta bok i disken, nära att hoppa på mig, ja … Johan fick ta honom, istället, eftersom kunden verkade full) kom jag hem till det här superfina paketet. Gilla Böcker vet hur man SLÅR IN!

Jag ÄLSKAR. Jag är SÅ STOLT. Lustigt, men det känns mer nu. Mer än det gjorde med Kaninhjärta. Good or bad?

Kopparblank titel. Jag jämförde just med mitt hår. Och faktiskt, precis rätt nyans.

”Bibliografi” … det här blev alltså dagen då jag fick läsa min, för första gången.

SER NI SKATAN? Så jäkla häftig!

… men, vad kan det här vara? Vad har det för samband med texten? Och VEM tecknar så fint? VEM?

Sidorna känns som sval sand. Åtminstone i mina händer.

SKATAN! Och ett utsnitt ur Kaninhjärta-recensionen i GP, helt klart den bästa.

Nu blev det såhär. Världens godaste miniskumpa (rekommenderas!)!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *