Fågelbarn

Fågelbarn

Fick för en stund sedan veta att Fågelbarn kommit från tryckeriet. Förhoppningsvis har jag första exemplaret i min hand imorgon. Jäklars, vad jag längtar.

 
Imorgon.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

4 kommentarer

  • Christin

    🙂 Jag tror det hjälper att tänka serie. Delvis väver jag fristående böcker, sedan väver jag ihop dem, överlag, till något större. Utan serien hade det varit svårare. Att varje gång "komma på något nytt", som inte ska likna det andra. Nä. SERIE. Men fristående delar. Det är min melodi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *