Skrivande

Inför

… författarskapet kunde det ofta se ut såhär:

Bilden är från 2008, tagen nere i Stugan. Min gamla dator, min gamla lugg, mina gamla kläder, samma katt. Jag skrev så mycket, så sent, att jag somnade framför datorn. Ändå skulle det ta fyra år till innan Ada ringde och sa ja. Tur att man inte vet allt, ibland. Det gör att man i längden lyckas. Det, och att man aldrig ger sig.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *