Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

3 kommentarer

  • Lovable

    Jag vill också! Jag vill! Jag vill! Jag vill! Ja, ja vad är väl en bal på slottet… 😉 Ta en sipp champagne och tänk på att jag grattar dig för fullt. Alrighty? Kramar Helena

  • Christin

    Äsch :O det hade varit så roligt att ses! Men jag förstår att du inte vill åka hela avståndet. Blir väl till bokmässan, då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *