Fågelbarn

Om en vecka

… alltså måndagen 25 mars, är det det här som gäller för samtliga av er:

 
Jag ser att texten är lite liten, här kommer en uppförstoring:
 
 
Boken kommer, så klart, finnas till försäljning. Vad jag förstått INNAN den kommit ut i butik (eller ens går att köpa på nätet). Så, ni kommer, eller hur?

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

4 kommentarer

  • enligt O

    Men skit också, ska på kurs om att sköta företag tillsammans med maken. Mycket tråkigare, men ett måste innan det är dags att deklarera. Får se om jag hinner en stund i slutet. Annars får ni ha det så himla trevligt, och boken har jag ju redan.

  • Marcus

    Ja Linda! Kom på detta istället, du kan få åka med mig som tack för skjutsen senast! Är ju knappt några straff på ekonomisk brottslighet, och du kan ju förresten skylla på maken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *