Fågelbarn

Saker jag inte hinner

Det kanske är lite för mycket begärt av mig själv att hinna skriva, just nu. Boklådejobb, inför boksläpp-grejer, vårspritt i benen, oro, massor av grubbel. Jag är rejält nervös inför Fågelbarns recensionsdag (25 mars).

Alltså lyssnar jag på musik istället. Som det här liveframträdandet. JÄVLAR, så bra hon är.

Jag ordnar med bokföringen, också (jättetråkigt), och skriver inlägg på B&D. Ni förstår säkert, det blir ganska torftigt här tills maj månad är över. Och jag kommer nog inte komma särskilt mycket längre på bok tre. Trots att jag längtar.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *