Fågelbarn,  Förlag,  Kaninhjärta

Stockholm

Idag åker jag till Stockholm. Med tåg. Alldeles ensam. Det kanske inte låter så märkvärdigt, men jag reser sällan själv. Dessutom väntar ett författarframträdande på mig, där uppe. Tillsammans med snö och blåst. Jag hoppas att tågtrafiken inte påverkas. Jag vill ju komma hem igen!

Hur som.

Jag bloggar från mobilen under dagen och kvällen. Kanske även imorgon.

Vi får se hur jag klarar alltsammans. Vi får se.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

3 kommentarer

 • Katinka

  Klart det går bra! Jag säger som min man brukar säga när jag reser ensam till Stockholm (vilket jag hatar): "Låt nu inte stan äta upp dig!" Det kommer att gå finfint! Det är dom som vill ha dig, kom ihåg det! 🙂

 • Anonym

  Det kommer gå galant! Du är super duktig!! Jag ska flyga till Sthlm själv snart, och ser fram emot det på ett sätt, samtidigt som det är lite trist att resa själv såklart, men det är nyttigt! =) Stort lycka till!! Kram Pelle

 • Christin

  Tack, så goa ni är! Det gick faktiskt bra. Jättelångt över förväntan. Nog mitt bästa framträdande hittills. Där ser man, liksom 🙂

  kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *