Litteraturevenemang

Ett fint minne 
Snart är det scendags, igen! Nästa vecka, 18 april, ska jag, Lina Arvidsson och Katarina Sandberg medverka i LitteraLund/äga scenen i 1,5 timmar. Därmed slår jag mitt personliga rekord. Ögonblicket ovan varade i 30 minuter. Föreläsningen på Aranässkolan i Kungsbacka varade 30 minuter. Min medverkan i radio P4 Göteborg varade 30 minuter.
 
Nu jävlar tänker jag bli långrandig.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *