Litteraturevenemang

Jag ser storheten

… med Jessika Gedin. Det var svårt. Men nu ser jag. Hon har ett sätt att intervjua som jag skulle känna mig lugnad av. Jag skulle också känna mig genomläst, som om hon förstod mer av mig än jag själv gör.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

  • Nene

    Vad glad jag blir att du ändrat åsikt! Och jag håller med, att bli intervjuad av Jessika Gedin på det där genomgående, men ändå fria sättet vore verkligen grejen.

    Såg du Therese Söderlind? Hon och jag gick i samma klass på författarskolan. Hennes Norrlands Svårmod var hennes projekt för utbildningen.

  • Christin

    Ja 🙂 jag är också glad. Det känns alltid jobbigt att inte förstå.

    Nej, vad roligt med Therese! Jag gillade hennes Norrlands svårmod mycket, ett fantastiskt språk, och en väldigt särskild känsla. Nu är jag bra sugen på hennes nästa bok. Framförallt med tanke på mitt intresse för häxor. Och vad man gjorde mot oss kvinnor på 1600-talet … morr …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *