Skrivande

Att veta

To learn, read. To know, write. To master, teach. Det är absolut så. För att veta, skriver jag. Tanken har ibland slagit mig, ganska hårt; varför skriver jag? Så har jag kommit fram till att man kan fråga sig just den frågan om allt i livet. Man når fram till ett konstaterande; något måste jag ju göra. Då tänker jag att det nog är bäst att jag gör det jag är bra på.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *