Skrivande

Det här var jag

… för cirka fyra år sedan. Då jag kämpade. Soffan, fåtöljen, bordet. Inget, eller ingen, är sig lik(t). Åtminstone inte på ytan. But I know that look. Och jag känner likadant inför att få dyka in i världar jag själv skapar. Solen skiner ute, himlen är blå, och här sitter jag och försakar allt sådant för att få skriva. Det är, trots allt, så man måste göra.

Men räds icke! Vi är påväg ut, Kristoffer och jag. Pizza i solen sägs det.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *