Författarskap

Jag klev in i en affär

… som författare idag. För första gången gjorde jag det! Bokskåpet i korsningen Tredje Långgatan och Värmlandsgatan hade min bok som favorit under rean. Som var i februari. Och sedan dess har jag haft i tanken att faktiskt gå dit och hälsa på dem. Presentera mig. Ta i hand. Annars gör jag inte så i bokaffärer, hur känd jag än känner mig. För sannolikheten är ganska stor att ingen har en aning om vem jag är, tänker jag.

Så jag gick in och tog i hand, och vi fick en sådan där solskensstänkt pratstund som jag sitter här och ler åt ännu.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *