Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

2 kommentarer

  • Janina Kastevik

    Intressant inlägg! Du har helt klart haft mer synpunkter och idéer än jag. (Kanske är jag lite mesigare, eller så blev det bara rätt från början i mitt fall. )

  • Christin

    Jo, ja … jag har ännu fler idéer än jag delat med mig av, kan jag säga. I början, när jag var tonåring och skrev den där serien med min bästa vän, då satt jag och tecknade omslagen för hand. Det sitter väl i … 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *