Fågelbarn,  Intervjuer & recensioner

Tystnaden

Jag sitter här, framför datorn, tvätten är igång nere i tvättstugan och solen skiner på mina persienner och byggubbarna förstör mitt skrivjobb, och säger, rakt ut: ”Varför recenserar inte GP? Varför händer ingenting?”

Det är de flesta författares vardag, skulle jag våga påstå. Att ständigt gå runt och vänta på något, en aningens frustrerad.

Därför blev jag väldigt lycklig när jag såg att en bibliotekarie i Göteborg läst och gillat.

Och jag har avrundat veckan på Books & Dreams, som vanligt. In och kika där!

I övrigt tänkte jag fortsätta klämma ur mig ett ord i taget. Herregud, det var längesedan jag skrev såhär långsamt … det går bra, starkt, men HALLÅ.

Till helgen blir det två kalas. Man får ju inte ligga av sig! Vad ska ni göra?

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

3 kommentarer

  • Christin

    Men tack! 🙂 jag lekte med mobilen och nya klänningen häromdagen. Tänkte grönt blir perfekt till våren 🙂

    Skrivet går bra men långsamt! Är väl annat som stör också, som tankar på Fågelbarn, recensioner och bokmässa..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *