Böcker

Utmanad!

Jag har blivit tegelstensutmanad av Janina! Utmaningen går till så här: man ska nämna fem tegelstensböcker som man har läst och två som man inte har läst – och man ska ha dem hemma.

Okej, tegelstenar jag har läst:
Den hemliga historien (doh!) – Donna Tartt
Fördjupade studier i katastroffysik – Marisha Pessl
Boktjuven – Markus Zusak
En förtjusande man (här tappade jag tron på Marian …) – Marian Keyes

Jag inser att dessa nog är på gränsen till tegelstenar. Men alla tar sig över 500 sidor. Och fler verkar jag inte få ihop, dessvärre. Jag är halvvägs genom Agaat av Marlene van Niekerk, och jag tar med mig Tillrättalägganden av Jonathan Franzén på min resa till Österrike.

Så, jag utmanaaar … Amanda, Helena/Lovable, Sofie och Lina!

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *