Bokmässan i Göteborg

Christin vs. Jonas

Kollar man på bokmässans hemsida kan man se hur många som anmält sig till olika seminarier. Vilket inte behöver representera alla som kommer, snarare de som har ett inlogg på bokmässans forum, och som funderar på att komma. Hur som helst. I skrivande stund:

Christin Ljungqvist: 12 föranmälda
Jonas Gardell: 21 föranmälda

Bazinga!
Ja, alltså. Jag tycker det är jättemånga som tänker komma på mitt, med tanke på att jag inte ens är en bråkdel så känd som Jonas. Och då syns inte ens alla. Undrar just HUR många vi blir EXAKT. Nervöst är det. Pirrigt! Jag lovar att vara så intressant som möjligt, och att vara riktigt fin, så det är trevligt att titta på mig också.

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *